Visszaszámláló blokk Gutenberg alapú landing oldalakhoz

Határidős ajánlatot kínáló landing oldalak bevett része szokott lenni egy visszaszámláló blokk: ez jelzi a látogatónak, hogy a megrendelési lehetőség meddig él.

Vannak olyan weboldalépítők, amelyek tartalmazzák a visszaszámláló blokkot. De a Gutenberg építőben nincs gyári funkció erre, ezért kell egy plusz apró kiegészítő, ami hozzáteszi az alap eszközkészlethez a visszaszámlálót. Ilyenre gondolok:

Visszaszámláló blokk
Visszaszámláló blokk

Mikor hasznos dolog a visszaszámláló?

Ha olyan ajánlatot teszel közzé (pl. egy kampány során), amely nem az „idők végezetéig szól”, akkor remek vásárlásösztönző eszköz lehet, ha ezt megtámogatod egy visszaszámlálóval, ami mutatja azt, hogy mennyi ideig lehet élni még az ajánlattal.

Ha látják az érdeklődők, hogy pl. már csak 3 napig van lehetőség a vásárlásra, akkor előbb megjöhet a vásárlási szándék.

Fontos!
Soha ne használj olyan visszaszámlálót, ami újraindul, illetve a lejárat után ne legyen rendelhető az ajánlat. Ha ezeket figyelmen kívül hagyod, akkor súlyos GVH-s bírságot kockáztathatsz!

Visszaszámláló blokk Gutenberg alapú landing oldalakhoz

Csináltam egy videót erről a funkcióról, amelyet WordPress videók tagsággal tudsz megtekinteni:



Cikkértesítő

Ha nem szeretnél lemaradni az új cikkekről, akkor iratkozz fel az értesítőre!

Szólj hozzá!


WordPress segítséget keresel?

Kérj díjmentes árajánlatot!

Főbb szolgáltatásaim: weboldal/webáruház készítés, megújítás, fejlesztés, gyorsítás, karbantartás, hibajavítás, oktatás, stb.