Gyorshír! Megjelent a WordPress 3.5 “Elvin”!

Végre valahára 14 perce (17:54-kor) megjelent a várva-várt WordPress legfrissebb stabil verziója, a 3.5! Az újdonságokat már bemutattam itt. Az angol nyelvű bemutató videót a következő videón lehet megtekinteni (magyarul az előző linken van videó):

A WordPress fejlesztői – a szokásukhoz híven – ezt a WordPress verziót is egy híres Jazz zenészről nevezték el, nevezetesen Elvin Jones-ról.

Letölteni a cikk alján található linkről lehet, vagy a saját WordPress admin felületen keresztül lehet frissíteni (előtte ne feledd a biztonsági mentés elkészítését!) a meglévő rendszert (egyelőre még magyar nyelven nem érhető el az automatikus frissítés, csak angolul)! UPDATE 18:29 – magyarul is elérhető az admin felületről a frissítés!

A frissítéssel érdemes várni egy kicsit, mert nagyon leterhelt most a wordpress.org szervere!

WordPress 3.5 letöltés (ez viszont magyar)

ui.: Egyéni rekordot felállítva, az új verzió letöltésekor (a megjelenést követő 5. percben) a letöltések számát mutató számláló még csak 2195-n állt! Ez a letöltés a wordpress.org túlterheltsége miatt megszakadt, ám amikor a következő indításra letöltődött a WordPress 3.5, akkor is még csak 4204-en volt a számláló 🙂

Cikkértesítő

Ha nem szeretnél lemaradni az új cikkekről, akkor iratkozz fel az értesítőre!

Szólj hozzá!

WordPress segítséget keresel?

Kérj díjmentes árajánlatot!

Főbb szolgáltatásaim: weboldal/webáruház készítés, megújítás, fejlesztés, gyorsítás, karbantartás, hibajavítás, oktatás, stb.