WordPress 3.4 bemutató, újdonságok (Green)

Megjelent a WordPress 3.4-es, Grant Green-ről elnevezett verziója amely az eddigi infók alapján a kinézetek kezelésének fejlesztését tűzte ki fő célul.

Sajnos az alapértelmezett kinézet marad a Twenty Eleven (2011), a Twenty Twelve (2012) csak a 3.5-s verziónál várható.

WordPress 3.4 újdonságok:

  1. A telepítő első oldala egy kicsit megváltozott, de ez semmi fennakadást nem okozott.
  2. Kinézet testreszabás a „Previewer” segítségével. A módosítások eredménye mentés nélkül ellenőrizhető! (szerintem ez hasznos funkció) Sajnos az összes funkció csak akkor érhető el, ha minden itt megjeleníthető funkciót támogat a használt kinézet!
  3. Megújult kinézet kereső. Kicsit szellősebb, átláthatóbb, így felhasználóbarát megoldás lett az új. (ennek sok értelme nincs, eddig sem volt bonyolult) Valamint a kiválasztott kinézetről ismert információk, és az előnézeti képe is sokkal elegánsabban jelenik meg, mint eddig.
  4. Háttérkép és fejléckép immáron a médiatárból is közvetlenül kereshető. (eddig is volt közvetlen képfeltöltés, igazából szerintem mindegy, hogy betallózom a médiatárból a képet, vagy feltöltöm)
  5. A fejléckép mérete már nem fix, hanem állítható (olyan kinézeteknél, ahol persze ez a funkció megfelelően kezelve van). (ez bizonyos esetekben hasznos lehet)

WordPress 3.4 Béta 1 letöltés (csak teszt weboldal használd!)

WordPress 3.4 telepítés:

A videó elindulása után lehet annak minőségén állítani: a következő gombot kell megnyomni:  – majd a 720p(HD) opciót kell választani!

WordPress 3.4 rövid bemutató:

WordPress 3.4 képgaléria:

Cikkértesítő

Ha nem szeretnél lemaradni az új cikkekről, akkor iratkozz fel az értesítőre!

Szólj hozzá!


WordPress segítséget keresel?

Kérj díjmentes árajánlatot!

Főbb szolgáltatásaim: weboldal/webáruház készítés, megújítás, fejlesztés, gyorsítás, karbantartás, hibajavítás, oktatás, stb.